AddThis

Share |

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

4ο Ανταλλακτικό Παζάρι & Συλλογική Κουζίνα - 5 Μαΐου


4ο Ανταλλακτικό Παζάρι & Συλλογική Κουζίνα - 5 Μαΐου

    afisa 4oantallaktikoresized
Ένα μήνα μετά την επιτυχή διοργάνωση του 3ου Ανταλλακτικού Παζαριού, το Δίκτυο Ανταλλαγών Μεσσηνίας «Ελιά» -συνεπές στο ραντεβού του- είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στο 4ο Ανταλλακτικό Παζάρι & Συλλογική Κουζίνα που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα το Σάββατο 5 Μαΐου από τις 10:00 ως τις 15:00 στην Πλατεία Όθωνος.
Στο παζάρι μας μπορείτε να φέρνετε αντικείμενα πάσης φύσεως (βιβλία, ρούχα, έπιπλα, κοσμήματα, διακοσμητικά είδη, καλλυντικά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης) τα οποία και ανταλλάσσετε απευθείας με άλλα αντικείμενα της αρεσκείας σας, χωρίς τη μεσολάβηση χρήματος. Παρακαλούμε θερμά τα είδη που φέρνετε να είναι σε καλή κατάσταση και καθαρά. Επίσης στο χώρο της πλατείας Όθωνος θα λειτουργήσει συλλογική (ρεφενέ) κουζίνα όπου σας καλούμε να μαγειρέψετε τη σπεσιαλιτέ σας και να τη φέρετε για να ανταλλάξουμε γεύσεις!
Στο χώρο του Παζαριού θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό αλλά και άνθρωποι πρόθυμοι να σας εξηγήσουν τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος συναλλαγών του Δικτύου και να σας βοηθήσουν να εγγραφείτε σε αυτό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Μεσσηνίας «Ελιά» παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.diktioelia.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: